Zwarte Woud Duitsland

Welkom op Zwartewoudgids.nl
Het online magazine over het prachtige Zwarte Woud in Duitsland.

Informatie


Hotel zoeker

Bezienswaardige steden en dorpen

Zwarte Woud boerderij

Zwarte Woud tips

Vakantieparken

All inclusive vakantie Zwarte Woud

Genieten voor een vaste prijs van lekker eten en drinken inclusief een aantal overnachtingen in een goed hotel? Je lekker laten verwennen, het is helemaal in tegenwoordig. Ook in het Zwarte Woud worden dergelijke complete arrangementen aangeboden. Ideaal om even onbezorgd een lang weekend er tussen uit te gaan met z'n tweeën, met familie of vrienden.
De arrangementen bestaan meestel uit logies, het ontbijt, lunch, diner en de drankjes. Wat betreft de drankjes, dit gaat vaak om koffie, thee, frisdranken, bier en wijn. Sterke drank moet meestal apart worden afgerekend. Ook is het vaak mogelijk om van de diverse faciliteiten zoals zwembad, wellness, fitness- en sportfaciliteiten die in het hotel aanwezig zijn gebruik te maken. Wij hebben voor u een aantal aantrekkelijke arrangementen op een rij gezet. Zo is het nog makkelijker om een keuze te maken. Alvast een prettig verblijf toegewenst in het Zwarte Woud.

Lekker eten en drinken arrangementen


Het Zwarte Woud is door de betrekkelijke korte afstand snel te bereiken vanuit Nederland. Ideaal voor een weekendje weg of zomaar om er even tussen uit te zijn. Het schitterende berglandschap nodigt uit tot wandelen en actief bezig zijn. Ook tal van andere activiteiten zijn in de hotels als in de omgeving te ondernemen. Op Zwartewoudgids.nl is hierover van alles te vinden.

>> Steden en dorpen in het Zwarte Woud