Zwarte Woud Duitsland

Welkom op Zwartewoudgids.nl
Het online magazine over het prachtige Zwarte Woud in Duitsland.

Informatie


Hotel zoeker

Bezienswaardige steden en dorpen

Zwarte Woud boerderij

Zwarte Woud tips

Vakantieparken

Boek een Zwarte Woud arrangement

Zin in een korte vakantie of een lang weekend weg maar u wilt niet al te ver en lang rijden? Dan is het Zwarte Woud een uitstekende keuze.
Binnen een paar uur rijden bent u aangekomen in één van de populairste vakantieregio's van onze oosterburen. In dit fraaie middelgebergte is het meer dan goed toeven. Bossen om in te wandelen, water om op te varen of in te vissen, en gezellige stadjes en dorpen om te bezoeken, het Zwarte Woud heeft het.

Veel hotels bieden scherp geprijsde arrangementen aan. Bijvoorbeeld 3 nachten slapen en 2 betalen. Dit inclusief een uitgebreid ontbijt. Ook zijn mogelijkheden om diners bij te boeken zodat het u om het eten u niet meer druk hoeft te maken. Daarnaast zijn de wellness en spa arrangementen bijzonder in trek. Hierbij is het gebruik van de sauna- en zwembaden inbegrepen. Voor een ieder is er zo wel een arrangement te vinden. Kijk en vergelijk en profiteer van onderstaande aanbiedingen.

Lekker eten en drinken arrangementen


Het Zwarte Woud is door de betrekkelijke korte afstand snel te bereiken vanuit Nederland. Ideaal voor een weekendje weg of zomaar om er even tussen uit te zijn. Het schitterende berglandschap nodigt uit tot wandelen en actief bezig zijn. Ook tal van andere activiteiten zijn in de hotels als in de omgeving te ondernemen. Op Sauerlandgids.nl is hierover van alles te vinden.

>> Steden en dorpen in het Zwarte Woud